Coffee Dream

Káva, která dává smysl

NOVINKY

arr3KAFÉ MANIAK 2019KAFÉ MANIAK 2019 Akce pro největší, nejvěrnější odběratele a milovníky kávy z naší Rodinné pražírny... arr3UZAVÍRKA PROVOZU 5. - 7 .7. 2019Máme špatné zprávy. Dlouho jsme se to snažili nějak vyřešit, bohužel nepovedlo se :-( Ve dnech 5. -... arr3ESHOP www.prazena-kava.euESHOP WWW.PRAZENA-KAVA.EU OTEVŘEN! Vážení zákazníci, čerstvou výběrovou kávu z pražírny Coffee... arr3Dárkové poukazyDÁRKOVÉ POUKAZY COFFEEDREAM Nevíte jakou kávu vybrat Vašim blízkým, přátelům či láskám? Naše... arr315% sleva na prodejně15% SLEVA AKCE PRODEJNA Vážení zákazníci, máme pro Vás opět další bonus v podobě věrnostní výhody... arr3DNY DOPRAVY ZDARMA Vážení přátelé a zákazníci, od dnešního dne tedy 13.11.2017 se účastníme s naším eshopem...

KONTAKTY

Petr Matúšů
Náměstí svatého Ondřeje 23
Uherský Ostroh
tel: +420 601 327 277
napište nám
IČ: 88000851
DIČ: CZ7809264606

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů