Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

CZ - BIO - 002

PROČ ČERSTVĚ PRAŽENOU KÁVU?

Proč právě čerstvě praženou kávu? Nejdůležitější a nejpodstatnější je určitě to že víte co pijete a kupujete. V obchodech je pod různými názvy a chutěmi převážně prodávána káva levnější druhu robusta která není ani tak chuťově vyjímečná a mnohdy se jedná o přestárlé kávové zrno prodávané za neskutečně vysokou cenu, které je mnohdy dochucováno a přepražováno ve vysokých teplotách, tak aby byla potlačená pachuť zatuchlosti a stím vším jsou potom spojené všechny ty zažívácí potíže a skutečný požitek z kávy je ten tam. Dochucovanou kávu poznáte velmi jednoduše - káva má příliš čistý a lesklý vzhled.

Každá jednodruhová káva má své specifické vlastnosti podle místa kde vyrůstala a dozrála jak už má vyznačeno ve svém názvu a tento požitek Vám určitě káva z obchodu nedodá, to si můžete jen myslet. Pražená jednodruhová káva arabica je směsicí nejrůznějších chutí a aromat, které této kávě dala už právě sama příroda a lidé kteří se oni během jejího zrání starali.

Naši čerstvě praženou kávu nijak nedochucujeme a neupravujeme, necháváme ji vyznít v plné své kráse. Každý by si měl vyzkoušet jaká odrůda, z jaké oblasti mu bude vyhovovat, protože každá káva je specifická něčím jiným.


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů